Пътeн конфликт завърши със стрелба с травматично оръжие на улица Болшая

...
Пътeн конфликт завърши със стрелба с травматично оръжие на улица Болшая
Коментари Харесай

Мъж стреля в центъра на Москва, задържаха го

Пътeн конфликт приключи със пукотевица с травматично оръжие на улица " Болшая Грузинская " в центъра на Москва, един човек е ранен. Нападателят е арестуван, заяви за ТАСС шефът на пресслужбата на московската полиция Владимир Васенин.

По думите му в 11:49 часа в полицията е получено известие за пътен спор сред жители на ул. „ Большая Грузинская ” наоколо до къща 76. Нападателят е арестуван на мястото на случая, на потърпевшата е предоставена здравна помощ " - сподели събеседникът на организацията.

В момента полицейски чиновници правят действия, ориентирани към определяне на всички условия към случая. От своя страна източник на ТАСС от правоохранителните органи посочи, че жертвата е ранена в ръката.

Столичната прокуратура сложи под надзор хода на процесуалната инспекция по обстоятелството на пътния спор на ул. " Большая Грузинская ". Оттам прецизираха, че нападателят е на 39 години.

От органите на реда оповестиха още, че повода за спора може да е прекъсването на таксиметров водач на неверен ред.

„ По предварителни данни спорът с стрелбата, станал на улица „ Болша Грузинская ” в центъра на Москва, може да е зародил заради прекъсване на таксиметров водач в лентата, предопределена за придвижване. Полицаите ще посочат точната причина въз основата на за резултатите от следствието “, сподели източник на организацията.

В петък следобяд на улица „ Большая Грузинская “, покрай къща 76, породи пътен спор със пукотевица, един човек е ранен. Нападателят е арестуван на мястото на случая, става известно оказвана помощ на потърпевшия. Според източник на ТАСС от правоохранителните органи мъжът е ранен в ръката. По този факт се прави инспекция, той е под контрола на прокуратурата. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР